Det blir bara bättre och bättre!

Och idag hade Kick & Box publiken hittat tillbaka igen 🙂 Lite gamla Goodlife ansikten, lite gamla MAI ansikten och lite gamla Kockums ansikten och några nya. Alla körde stenhårt och det var riktigt bra stämning!

Snubblade över denna motionscykeln när jag surfade omkring. För $10,700 cyklar man så här stilrätt :

2 Kommentarer

 1. Johan Stockmarr

  2010/09/03 12:34

  Jag funderar på att kanske köpa mig en liknande cykel. Skulle verkligen behöva just en så dyr.

  • Stina

   2010/09/03 13:02

   Ja, vad gör man inte för lite stil… Personligen hade jag fått höja min hemförsäkring med typ 200% om jag hade haft en sån i lägenheten:)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag