Tryck!

Vilket tryck på dagens Body Combat pass! Combaten kom ju igång först nu på schemat och idag var de högsta deltagarantalet på dessa 3 veckor med 22 fighters. Riktigt roligt!

Stannade kvar och körde Pilates för Sladjana efter klassen. Har inte provat Pilates tidigare, riktigt skönt var det. Ska försöka få in lite mer lugna klasser, känner att min kropp behöver det! Roligt att prova runt de olika klasserna med 🙂

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag