Skrämmande….

Bytte ut styrkelåten igår på Combaten och plockade fram en jäääättegammal styrkelåt med ganska många armhävningar. Jag brukade vara riktigt stark i armhävningar, gjorde mycket mer på Boxen för än vad jag gör nu, därför känns det sådär när jag verkligen fick anstränga mig för att inte se ut som en hängmatta igår :). Visserligen hade jag dipsat en del i gymmet innan, men kan nog inte skylla på det bara! Gillar inte att känna mig klen, nu blir det hårdträning i armhävning, hihi!

Ikväll så är det dock mittsektionen som ska få sig en omgång i Coren, och ska passa på att köra lite rygg i gymmet innan!

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag