Box

En helt underbar boxpublik har följt med ifrån MAI. Tyvärr långt ifrån alla, men kanske de kommer? Boxen vilade över sommaren, och det känns lite som alla inte har hittat tillbaks än. Boxen är den klass som man får bäst kontakt med de tränande, mycket för att man går runt och peppar, rättar och ”pillar” på folk! Det har varit riktigt bra tryck i klasserna och jag hoppas att fler folk hittar dit. Jag har upplevt att många är rädda att gå dit utan träningspartner, men det finns många likasinnade på klassen så det är bara att komma! Personligen känner jag att jag pressar mig lite extra när jag kör med någon jag inte kört med förut, man vill ju visa att man är en kämpe :).

Två hela vilodagar har det varit för mig nu, har i stort sett bara blivit mina klasser denna veckan, men jag har fått desto mer annat gjort som har lagt sig på hög! Imorgon körs det igång igen med Core och lite gymträning!

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag