Utmattad….

Det 5:e av veckans 6 klasser avklarades idag! Där till har jag passat på att köra en Body Attack klass, 4 korta gympass och en joggingrunda, och det är lite mer än vad min kropp har varit van vi nu, så ikväll har jag legat utmattad i soffan med en godispåse :). Det är väl det som kallas fredagsmys?!

Träning är en färskvara, och även om jag aldrig är stilla flera dagar i rad så märks det så fort man kör mer än vanligt eller om man kör något man inte är van vid. I alla fall så är det himla kul att vara igång igen och där är verkligen en härlig publik på Kockums. En hel del gamla MAI:are som har börjat med nu, riktigt roligt!

Imorgon blir det dock en helvilodag, det enda jag ska göra att få min rumpa över sundet och jobba. När man inte gör det så ofta ser man fram emot det, det är ett trevligt gäng där 🙂 .

Trevlig helg!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag