Så är det igång!

Höstschemat gasade igång idag, skönt att vara igång med massor av klasser igen! Idag var det Body Combat och idag fick jag lite hjälp av Jenny, en av tjejerna som ska gå utbildningen. Bra att känna på hur det känns att stå på andra sidan så här innan utbildningen! En del nya ansikten med, ska bli kul och se hur det kommer att funka på Kockums eftersom de inte har haft BC där tidigare. Så här långt har intresset varit bra i alla fall!

Var torsdag – söndag och hälsade på vänner i Varberg. Hade det riktigt mysigt och fick tränat en del med! Fick till ett nytt Corepass på tåget, så imorgon blir det ny musik och nya övningar höstschemat till ära! Var på en boxklass där uppe med, men det blev lite av en besvikelse. Oavsett så hittar man alltid något litet när man går på andras klasser. Fick  ändå lite Box inspiration då vi tränade lite på egen hand och fick lite kombinations idéer med mig hem ändå! Så jag är laddad inför höstens pass!

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag