Bra träningsdag!

Vi har ju nyligen kört igång Body Combat på Kockums, och det verkar som folk börjar upptäcka det nu. Idag var det bra med folk på passet och jag fick ett härligt gensvar av gruppen :). En del gamla ansikten från MAI och en hel del nya med. Ska bli sååå roligt när höstschemat kommer igång nästa vecka! Vi har en del duktiga instruktörer som kommer att gå Body Combat utbildningen i oktober, ska bli kul att vi blir ett gäng som kör sen, nu är jag ju ensam BC instruktör där. Men jag älskar verkligen att köra BC, så två klasser i veckan är inga problem!

Maria var på besök idag med. En liten lätt fika innan min Core och sen sprang vi över vikterna lite i gymmet. Alltid kul att träffas och hitta något jag kan ”piska” Maria lite med (händer inte så ofta, hihi), hon fick köra hårt på Coren idag :).

Så det blev en lång kväll på gymmet som avslutades med 50 min promenad hem sen, har ju ingen cykel nu :(.

2 Kommentarer

 1. Me

  2010/08/13 09:33

  Åh… Vilka instruktörer är det som ska gå Combatutbildningen?

  • Stina

   2010/08/16 21:32

   Hej Me (?)
   Jenny, som jag skriver om i inlägget ovan, och har kört BC länge kommer att gå, de andra får presentera sig själva när de är klara eftersom jag inte vet om de vill att jag ska skriva om dom här 🙂 .

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag