Försöker vara produktiv…

Men jag vet inte riktigt hur det fungerar för mig riktigt… Har bestämt mig för att inte prioritera träning denna veckan, så jag verkligen måste jobba undan i början på veckan. På torsdag eftermiddag bär det av till Varberg för en långhelg hos goda vänner, så det blir ju bara halv vecka nu. Frustrerande när man känner sig begränsad tidsmässigt (när gör man inte det?!) och jag tycker inte jag får till något jag är nöjd med, suck!

Det är sista veckan jag kan låta bli att prioritera träning, nästa vecka börjar höstschemat vilket innebär 5 klasser i veckan för mig! Ska bli riktigt roligt att köra igång! Och är man ändå på gymmet kan man lika gärna dra i vikterna lite och efter mina korta klasser (Core) passar det perfekt att klämma in en klass för någon annan! Ser verkligen fram emot att komma igång med Boxen och hoppas att få se en massa gamla ansikten från MAI och Goodlife och förhoppningsvis lite nya :)! Schemat har utökats på Kockums nu, de har ju bara varit igång i 9 månader, och jag tycker att schemat ser riktigt bra ut nu:

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag