Oflyt

Känns som det inte går så bra för mig för tillfället, glömmer nycklar, låser mig ute och har allmänt oflyt. Och igår cyklade jag och ramlade, en riktig jäkla vurpa! Så istället för en festkväll blev det en kväll på akuten 🙁 . Jag hade en flaska vin i en påse på styret som åkte in i framhjulet, hjulet tvärstanna och jag stod på händerna med cykeln flygande över mig. Flera människor sprang fram och kollade så jag var ok, men det viktigaste tyckte jag var att städa upp den trasiga vinflaskan efter mig :D. Efter det kom chocken och jag kände mig lipfärdig.. Cykeln gick inte att cykla på mer och jag hade så ont i mina händer att jag knappt kunde putta den framför mig. Tog mig ner till Anette, som har en läkare i vänkretsen som tyckte att jag skulle åka in och kolla min hand, höger hand var väldigt svullen. Jag tänkte bara på alla klasserna jag ska hålla när höstschemat kör igång nästa måndag, inte tid med några brutna ben! Och turligt nog hittade de inget brutet på röntgen och då kan jag stå ut med att ha lite ont! Ska köra min Core idag, får bara modifiera några övningar, så det ska nog gå bra!

Ha en skön söndag!

kristina persson

2 Kommentarer

 1. jeanette

  2010/08/08 19:29

  Stackars syster Yster!! Tur de inte blev värre, tacka din vältränade kropp för det!!! Kram

 2. Stina

  2010/08/08 20:18

  Eller min fantastiska fallteknik 😀 . Jag är glad att det inte blev något brutet, även om handen har ändrat färg nu!
  Kram Söstra min!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag