Om man varit smart istället för rik…

….eller något av det i alla fall 😀 ! Har suttit och kämpat hela dagen med min andra app, och inte kommit ett steg längre än vad jag var i morse… Jag har dock inte tappat hoppet, men begav mig ut på en liten löprunda för att ladda om. När jag började springa fick jag fruktansvärt ont i magen, tror jag hinkat i mig för mycket Cola Light idag, så efter 3 km började jag gå istället och gick de sista 3 km. Lite frisk luft att ladda om med i alla fall! Blev lite förvånad att springa på ett par elefanter…

Lite märklig syn vid en promenad längs med Öresund 😀

Riktig härligt att köra igång Body Combaten i onsdags! Jag hade med mig Ylva som körde samtidigt som jag på Goodlife, så det skulle bli något extra när det var premiär. När höstschemat kommer igång den16:e blir det 2 gånger i veckan, ska bli sååå kul 😀

Ha en härlig fredag kväll, själv ska jag spendera den framför datorn och se om jag bli något klokare!

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag