Effektiv!

Så har man äntligen fått upp tempot lite igen! Har fått in både träning och har kommit till skott med mina projekt med. Känner mig riktigt nöjd när jag prickar av vad jag har inplanerat i min TeuxDeux, alla har vi olika sätt att motivera oss att jobba 😀

Har passat på att ta klasser för andra med, igår blev det RPM med Anne, riktigt svettigt och jobbigt,men kul som alltid! Idag körde jag Yoga för Kim. Jag har bara provat Yoga ett par gånger, så det var kul med lite variation idag! Kim har en fantastisk utstrålning och förmedlar en härlig energi, så trots grym träningsvärk i benen efter ett löjligt kort benpass igår och andra nybörjarkrämpor fick jag mycket ut av min träning idag!

Kloka ord att tänka på när man förmedlar en klass, och hur man behandlar sina medmänniskor i övrigt..

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag