Dags för lite struktur!

Efter att ha flummat runt utan struktur i mitt liv i ett par veckor nu känner jag att det är dags att börja strukturera upp dagarna lite för att få något gjort! Jag pillar lite här och lite där men får inget färdigt. Och nu när jag inte har så mycket klasser har träningen gått mer på känn, dvs vad jag känner för att göra just den dagen. Jag har planerat vad jag ska ha gjort med skoluppgifter och andra uppdrag plus vad jag vill träna de närmsta dagarna här. Vi får väl se om det blir någon ordning på mig nu!

Det har blivit helvila från träningen idag, imorgon börjar mitt nya strukturerade jag 🙂 !

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag