Walk of shame

Kan ju säga att jag längtar tills den dagen då man inte behöver nycklar längre, utan att det räcker med att sätta tummen på en skiva eller kika in med ögat i ett hål. Inte länge sen jag glömde nycklarna till jobbet, och idag lyckades jag låsa mig ute när jag sprang ner med tvätten. Nyss uppstigen med bara en tunn t-shirt, ett par korta shorts och flip-flop. Mina föräldrar som också bor i Limhamn har extranycklar, men det är ändå ca 15 minuters promenad dit och jag kände mig något naken! Nåja, allt löste sig till slut, det hade ju kunnat vara värre, de var ju hemma i alla fall!

Var på ett annat gym igår tillsammans med Anette och Ylva och körde Body Combat. Riktigt roligt var det! Inte så ofta jag kör BC för andra, och nu när jag inte kört så många klasser själv i det ny programmet var det extrakul. En riktigt duktig instruktör var det med.

Idag bär det av upp till Helsingborg och Maria för lite träning och socialt!

Ha en härlig fredag 🙂

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag