Sommarmys

Vilken fantastisk sommar vi har haft så här långt! Enda nackdelen är att jag inte riktigt får gjort det jag borde… Nåja, efter idag blir det nog lite mer allvar :). Min dator har ju kommit nu, så det har blivit en del lek med den, idag lekte vi lite med Photobooth, hur kul som helst, särskilt som man ser ut som värsta förbrytaren på de flesta fotona! Lite kul popart fick vi till här:

Sen tog pappa ut oss på lite segling, hur mysigt som helst! Varför hänger man inte på oftare? Kanske för att det i regel gungar mer än vad det gjorde idag, blir lätt sjösjuk!

Avslutade sen dagen med ett styrkepass och ett kanon spinningpass med Malin på Kockums. Jag älskar sommaren 🙂

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag