Gympadojjor

Älskar gympadojjor i alla färger och former! Har bra många fler gympadojjor än högklackade, önskar jag vore lite mer ”sex & the city” och hoppade i läckra klackskor bara jag ska ta mig till jourbutiken, men det är bara att inse att jag är en mer gympadojs och mysbyxortjej! Dock så har gympadojjsinköpen minskat drastiskt sen jag började plugga och nu känner jag att jag faktiskt behöver ett par nya löparskor. Men efter dator inköpet får jag nog ligga lågt och springa på det jag har…. Hittade den här sidan med billiga nike skor, visserligen bara Air Max och Shox, men jag älskar mina Air Max och skulle gärna vilja ha ett par nya. Undrar om de finns eller det är lur? Kan ju bli lite misstänksam när det bara är gamla modeller och det står Copy 2007. Nåja, det blir inte att trycka på köpknappen idag i alla fall, även om jag gärna hade knappat hem flera stycken!

Inga löpardojjor, men jag hade gärna blingat runt i dessa i gymmet!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag