Det man inte har i huvudet….

Ibland kan jag vara väldigt disträ och göra väldigt dumma saker, eller rättare sagt glömma viktiga saker. Som i fredags. Skulle jobba kväll med en annan extra anställd, och efter en väldigt körig fredag kväll så stannade jag lite extra för att se så att vi hade gjort allt vi skulle. När jag sen skulle stänga så insåg jag att jag inte hade några nycklar till kontoret. Hade varit ute och sprungit på förmiddagen och tar alltid med mig mina extranycklar då, inte så mycket som ligger och skumpar när man springer, och hade sen fått med de i all fart. För att göra en lång historia kort så slutade det med att jag snabbt svängde fram och tillbaka över bron för att hämta nycklarna. Det är ju inte helt gratis att köra över, men vad gör man?! Var inte hemma förrän strax efter två på natten och var ganska uppe i varv då och mäkta irriterad på att jag kunde vara så korkad så jag sov knappt något alls i fredags natt. Tog igen det på lördags eftermiddagen och låg och halvslöa/halvsov hela kvällen.

Så i helgen har det inte blivit mycket vettigt gjort förutom att jag hade familjen Nilsson på middag. Hur mysigt som helst!

I morgon ny vecka, nya tag och förhoppningsvis ny dator 🙂

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag