Fredag

och sista arbetsdagen på en månad, i alla fall på Kastrup. Nu blir det full fokus med plugg och andra projekt som jag måste göra. Roliga projekt och det ska bli skönt att få tid att komma igång med det! Och roligare blir det med en helt ny sån här:

Nu kan jag jobba på min iphone app kurs hemma, najs!

Dags för en liten löprunda nu, sen bär det av till jobbet. Ha en trevlig fredag!

kristina persson

2 Kommentarer

 1. Monika

  2010/07/25 21:45

  Hej Stina! Vi vill bara tacka för en välfylld söndagskväll. God mat och så mycket! Det är ju ingen som tvingar en att äta precis….. Gott! Barnen är för goá men också lite stökiga – roligt att du stod ut med dem och oss! Kram från hela familjen.

  • Stina

   2010/07/25 22:28

   Kul att ha er här! Vi får träffas lite oftare så man hinner leka både med er och barnen :). Kram tillbaks till er alla!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag