Lite mjuk på mitten…

Och för första gången i mitt liv bryr jag mig inte 🙂 Jag har alltid älskat att träna, så det är inga problem för mig, men jag orkar inte alltid ha koll på min kost, förbereda och planera som jag vet krävs för att jag inte ska bli lite mjuk på mitten…. Ikväll jobbas det på en hårdare mittsektionen (insidan i alla fall!), kom och kör lite Core med mig på Kockums ikväll!

Jag njuter för fullt av sommaren, joggar, solar, promenerar, grillar, ja allt som hör sommaren till! Underbart att ha lite ledig tid när vädret är på sin bästa sida! Igår var vi iväg en liten sväng på Kiviks Marknad, nästan lite för varmt för sådana aktiviteter, så det blev en liten runda med lite fynd och sen ett par timmar på stranden i Simrishamn, hur mysigt som helst!

Två glada tjejer (Anette och Maja) på Kiviks Marknad 🙂

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag