På väg till jobbet igen…

Men nu är det bara 3 dagar kvar 🙂 Gårdagen tillbringade jag i något komaliknande stadie, helt kommit av mig att gå upp 5 på morgonen! Och trots försök att slockna lite tidigare så somnade jag nog inte förrän vid ett-snåret. Inte konstigt man var trött!
Det blev en lugn kväll med bio o promenad med Anette, sen tidig sänggång.
Det har inte blivit många pass på gymmet denna veckan, men jag har faktiskt joggat 5 gånger denna veckan 🙂 Tycker fortfarande det känns tungt att springa. När ska det lätta?!
Ha en mysig söndag!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag