Mer än halvvägs….

Läser ju mest i sommar, men jag har tagit på mig 9 arbetsdagar. Avverkade den 5:e igår, 4 kvar 🙂 Alltid fint med lite extrakulor, men ledighet är bättre! Ledig blir jag ju inte, har en del som hänger efter nu, men tiden det tar kan jag ju ändå styra lite mer över själv.

Idag har jag varit ledig och har inte gjort många knop. Hängt lite på stranden, tagit en liten löprunda och avslutat med lite grillning. Härligt med såna dagar då man absolut inte gör något vettigt! Nu blir det sänggång, upp 5 imorgon bitti för 6:e arbetspasset.

Älskar sommaren! Mamma o Pappa på väg in i hamn efter 6 veckors seglig.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag