Högsommarvärme!

Tokigt varmt har det blivit. Jag älskar sommar och värme, men jag önskade jag hade luftkonditionering i lägenheten så man hade fått lite bättre sömn. Jag jobbar denna helgen, och den enklaste möjligheten till träning har varit att springa, men det är tufft i denna värmen! Det blev i alla fall 6km igår och 5km idag och trots ett löjligt lågt tempo var det ändå lite av en nära döden upplevelse. Men glad ändå att det blev några km i alla fall 🙂 Det var inte många tokar man mötte i löpspåret, varken igår eller idag!

Har passat på att köra två cykel klasser i veckan, ett för Anne (som jag har hjälpt att köra igång en blogg nyligen, kika gärna in till henne) och ett för Rickard. De är superduktiga båda två! Ska försöka passa på att träna så mycket jag kan på andras klasser nu när jag inte har så många klasser själv. Härligt med lite ny inspiration!

När vädret är så underbart som det är nu saknar jag ännu mer att inte bo där det är varmt och fint året om. När det äntligen blir fint här hemma så stannar livet totalt, man bara måååååste vara ute för man vet aldrig hur länge det varar, så allt planerat ställs in. Jag gillar där vädret bara är, där man kan välja själv när man vill gå ut och lapa sol. Vi får väl se vad som händer i framtiden!

Grillning hos Eva i fredags. Jag är Inte huvet kortare, bara en trasig stol 😉

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag