Glädjeskutt

Efter Chippen har snusat på något riktigt gott kör han några tjolahoppsansteg på tre ben, han är så söt! Får mig att minnas när jag var liten och inte kunde förstå varför inte alla studsade fram istället för att gå, det gick ju mycket snabbare och var så mycket roligare 🙂 Kan ju nämnas att inget jag transporterade hem från skolan i min väska var helt när jag kom hem, haha! När slutade man tänka så?!
Vi badar varje morgon med, det tycker han är toppen!

Har haft besök av Maria idag med. Vi mös i solen och pratade om allt mellan himmel och jord, mysigt! Nästan lite ”utomlandskänsla” i Västra Hamnen!

Ha en härlig kväll i sommarvärmen!

Små tjolahoppsansskutt!

Han är sååå söt när han badar 🙂

Visst hade det kunnat vara på vilken semesterort som helst 🙂

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag