Lata dagar!

Helt underbart att jag har timat in lite ledighet samtidigt som sommaren bestämmer sig för att göra entré på riktigt 🙂

Höll sista klassen på MAI i tisdags. Det är sorgligt, men samtidigt känns det som att många hänger på till Kockums, och det är ju människorna som gör att man trivs på ett ställe, så jag tror nog att vi kommer att fortsätta att ha roligt ihop där! Jag har ju bara varit på MAI i 1 1/2 år, det kändes nog tuffare när Goodlife stängde, där hade jag ju varit i 12 år.

Är hundvakt igen, han kan knappt vara nära nog! Kul att känna sig poppis 🙂

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag