Ledig!

Körde min sista praktikdag på ett tag  i torsdags. Jag har verkligen tyckt att det varit jätteroligt att vara på min praktikplats men det ska ändå bli skönt att vara ledig ett tag nu. Jag har nio arbetsdagar på Kastrup, resten av juli är jag ledig förutom min iphone kurs och lite andra små projekt jag har. Ska verkligen bli skönt, har inte haft sammanhängande ledighet på sommaren på några år nu!

Ledigheten kunde inta ha börjat bättre, sol, sol, sol! Tog mig ut och sprang i morse, och avverkade milen. Har inte gjort det på ett tag nu, och sista km var på ren vilja. Det gick inte snabbt, men jag tog mig igenom i alla fall! Ganska nöjd med mig själv ändå 🙂 Resten av dagen blev slappande i solen, gött!

En härlig midsommar med sol, goda vänner och god mat!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag