Länge sen…

Tiden verkligen springer iväg! Det har verkligen varit full rulle i juni med massor av klasser, praktik och sommarkurs.

Exakt en vecka kvar innan MAI lägger ner. Jag har inte varit på MAI i mer än 1 1/2 år, men jag har ändå hunnit rota mig och trivas med folket där. Nu sprids vi än en gång, för bara ett år sen la ju Goodlife ned. Vi är en del som hänger ihop igen och ska börja på Kockums. Så här långt känns det bra i alla fall! Har bara två klasser kvar på MAI nu, Core på måndag och Box på tisdag.

Har kört Core två gånger på Kockums nu, och det har varit en väl uppskattad klass faktiskt, roligt! Det är ju en klass som har en ganska bred målgrupp, så den brukar funka bra på de flesta ställena, men man vet ju aldrig! Core är den enda klassen jag kommer att köra i juni. Kan vara skönt med en liten paus och fokusera lite på egen träning igen. Ska passa på att testa andras klasser framför allt, och få lite ny inspiration,  blir ju inte så mycket tid över till det när man kör 5-6 klasser själv i veckan. Sen hoppas jag få lite regelbundenhet i min löpning. Hoppas på en fin juli då jag kommer att ha lite ledigt!

kristina persson

2 Kommentarer

 1. Monika

  2010/06/23 22:37

  Juli? Ledigt? Då är det kanske dags för en date? Kram

  • Stina

   2010/06/24 13:46

   Absolut! Vi kan ju hitta på något sommarkul tycker jag! Vi får höras närmre
   Kram

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag