Att få tiden att räcka till

är lite svårt nu! Avslutat det sista för vårterminen, hjälpt syrran med studentfirande för systersonen, varit på min praktikplats, försökt att sätta mig i min sommarkurs och hållt mina klasser denna veckan. I helgen blir det jobb på Kastrup,  så ingen hopp och lek nu heller 🙁 Men lite välbehövda pengar gör det värt det!

Imorgon klockan 11 kör jag första Core klassen på Kockums, kom gärna och prova!

Söta systersonen!

En kommentar

  1. Johan Stockmarr

    2010/06/14 21:22

    Tjenare!
    Hur lever livet? Hur går det på din praktikplats, samt det viktigaste, hur gick det på tentan??? Ha det bra

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag