Kom sommaren av sig?

Efter en helt underbar helg kom det regn, eller rättare sagt ösregn. Och i Skåne räcker det inte med att regna, det ska ju helst blåsa med, så jag fick välja på att bli blöt inifrån (av svetten med regnställ på) eller utifrån när jag skulle cykla till jobbet. Jag valde inifrån eftersom det blir lite varmare! Såna dagar hade det varit skönt med alternativ transport… Buss funkar inte eftersom jag ska kors och tvärs i stan efter jobbet med.

Men det var härligt att få damma av bikinin i helgen. Det blev inte tid till så många timmar, men det kan säkert vara nyttigt att inte bli en kokt kräfta direkt!

Bläddrade lite bland gamla bilder härom kvällen och hittade dessa två sommarbilder, båda tagna i Florida, med 20 års mellanrum. Visst har tiden stått stilla, haha!

Stina

2 Kommentarer

 1. Monika

  2010/06/09 22:04

  ´Hej Stina! Jag tycker du är jättefin på båda fotona! Kramis

  • Stina

   2010/06/10 10:16

   Auhhh, du e väl en riktig kompis du! Dags för en liten dejt snart tycker jag!
   Kramis

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag