Body Combat 44

Så var det kvartaler igen! Ännu en rolig release, ska bli kul att köra den. Synd bara att det blir så kort tid, MAI lägger ju ner om 3 veckor och Kockums har inte tagit in BC än. Får övertala dom att lägga in ett par klasser på julischemat! Heidi och jag kommer att köra hela nya programmet nästa måndag så vi hinner köra igenom det ett par gånger i alla fall!

Här är låtlistan i alla fall:

1a: Brighter Day (Monday 2 Friday Remix) – Yanou
1b: Use Somebody – Ultrabeat
02: Energy – Shinedown
03: The Time Of Our Lives – Sy & Unknown featuring Lou Lou
4a: Paint It Black 2009 – Masif DJ’s
4b: GIA (Skitz Clubb Mixx) – Despina Vandi
05: Ignorance – ToneTonic
06: Nessun Dorma – Lacrima
07: Metal Kombat For The Mortal Man – ColorBox
08: You’re Shining (Hixxy Remix) – Styles & Breeze
09: Put Your Hands On Me – Crookers feat Kardinal Offishall & Carla-Marie
10: Doesn’t Mean Anything – Alicia Keys

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag