Sommarlov!

Eller vad man nu ska kalla det! Det blir ju ”pluggande” över sommaren med, jag kör ju min praktikkurs. Skönt att kunna ha möjlighet att komma ut och känna på hur det funkar innan jag ska ut på riktigt.

I juni kommer jag att köra klasser fem dagar i veckan, 3 på MAI och 2 på Kockums. Det blir ganska långa dagar när jag är på praktiken hela dagen och inte hinner hem emellan, men det gör inte så mycket när allt är roligt!

Det var planerat långpromenad med Malin och Anette idag, men det är ju inte så mysigt i ösregn så vi gick upp och gymmade lite på Kockums i hopp om att regnet skulle avta. Efter gymmandet gick vi väl en kilometer eller så, men regnet ville inte avta, så vi satte oss och fikade lite istället! Inte fel det heller, ska va gott o leva, eller hur!

kristina persson

4 Kommentarer

 1. Johan Stockmarr

  2010/05/31 10:24

  Jag är avundsjuk på din praktikplats. Tänk om jag hade fått sitta på en reklambyrå i sommar. I stället kommer jag totalrenovera en byggnad i Visby innerstad. Jag tror jag skall vara den arga snickaren i sommar… Ses vi något mer innan jag sticker hem i sommar???

  • Stina

   2010/05/31 13:00

   Jag tycker inte att det låter så dumt att totalrenovera en byggnad i Visby heller! När åker du upp? Kanske en lunch/fika på stan innan? Jag har kollat in din fina sida och kommenterat 🙂

 2. Johan Stockmarr

  2010/05/31 10:25

  Glömde säga att du måste in och kolla nya designen på hemsidan min. Jag fastnade igår framför datorn, och det slutade med ny design på hemsidan…

 3. Johan Stockmarr

  2010/06/02 11:23

  En fika hade varit väldigt trevligt. Jag är ledig på fredag om du kan pressa in mig då. Jag såg minsann att du kommenterat. Mycket trevlig korrespondens mellan sidorna..

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag