Duktig :-)

Tenta idag, så en massa pluggande var tänkt i helgen. Det är lustigt, när man borde göra en sak kan klassiskt urtrista saker som diska och städa bli hur attraktivt som helst! Det slutade med att hela lägenheten var skinande ren och fönsterna putsade. Fick faktiskt in lite pluggande mellan varven med, men så här nära inpå känns det alltid som man borde ha gjort mer. Och vad gör man då? Skriver inlägg i bloggen, haha! Nåja, tar inte många minuter :-).

Min sista söndags spinning blev det igår med. Kör var tredje söndag, men i juni kommer jag att köra Core på Kockums på söndagar, och det krockar med den klassen. Inte många veckor kvar på MAI, känns sorgligt, samtidigt som det känns spännande med nystart på Kockums. Har känts jättebra när jag har kört där och jag är säker på att jag kommer att trivas där med. Om vi får med oss massor av de goa kunderna från MAI blir allt topp!

Ungefär så här såg det ut i helgen, fast osminkat, hästsvans, joggingbyxor o t-shirt 🙂

En kommentar

  1. Johan Stockmarr

    2010/05/24 10:53

    TENTA!!!!!
    Jag hatar att skriva tenta. Den här har varit svår att plugga på tycker jag. Hur som helst så känner jag igen tentaplugg-städ syndromet. Jag är precis lika dan. Jag har hunnit tvätta diska städa balkongen tittat på fem hockeymatcher, en fotbollsmatch och spelat hur mycket tv-spel som helst. Kanske något att skriva om i X-jobbet…

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag