Humöret på topp!

Tror att vädret har ett stort inflytande på humöret! Det gick från vinter till sommar på en dag typ.

Vunnit min första ping-pong match på min praktikplats med 🙂 Kan kanske lägga till att det kom nya regler att de skulle spela med vänster hand när de mötte mig hihi!

Körde första styrkepasset på det nyinstallerade gymmet på Kockums med, blir alltid lite extra kul med nya grejor! Efter det blev det lite Box, och det var faktisk en del som hittat sig in trots det fina vädret.

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag