Vad tiden går!

Hade seminarium om examensarbetet som jag ska göra i höst. Helt otroligt, runt 2 veckor kvar av denna termin, sen är det bara en kvar! Nu blir jag ju klar en termin tidigare än det var tänkt från början, men det känns ändå som jag precis började! Ser fram emot examensarbetet, ska bli spännande!

Vaknade till härligt sommarväder i morse och passade på att gå till och från skolan (6km enkel väg) för att suga i mig lite sol som det var väääldigt länge sen jag såg! Kom iväg lite för sent bara och fick stressa så svetten rann och kom ändå lite sent. Men det var det värt, för solen hade försvunnit tills jag skulle ta mig hem igen! Fick in lite styrketräning och RPM ikväll med. Nu blir det att softa lite i soffan, och jag booorde plugga, får se hur det blir med det dock…

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag