Lugn helg

Har inte gjort många knop denna helgen. Läst igenom de 2 böckerna till tentan, vet dock inte hur mycket som egentligen fastnade 😉 . Tycker det är skönt att lite då och då, inte för ofta, ha en helg att bara dra benen efter mig, glo på TV och vara allmänt slö! Hade bestämt mig för att ta mig ut på en liten joggtur idag, men den satt verkligen långt inne! Tror jag hasade runt i löpkläder i 2 timmar innan jag kom ut. Det var riktigt tungt idag med. Kunde inte andas genom näsan pga allergi, så jag får skylla på det! 5km fick jag joggat i alla fall, man får vara nöjd med det lilla! Jag vill gärna komma till det läget igen då jag inte kan få nog av löpning, var lite där i somras, men jag har svårt att få till regelbundenhet i löpningen nu. Är ändå nöjd med att jag tar mig ut ibland i alla fall!

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag