Var tar sommaren vägen?

Riktigt skitväder! Känns väldigt avlägset att det blir någon sommar. Jag får verkligen hoppas att det blir en fin sommar i alla fall, jag ska ha min första sommar på 3 år då jag kommer att ha några veckor ledigt, men inte så mycket pengar att jag kan åka iväg (fattig student och det blir studiemedel i sommar med), så lite sol här hemma hade inte varit så dumt!

Har läst lite till tentan, men vi har samtidigt ett projekt där jag sätter ihop en WordPress MU sida och det är ju så klart mycket roligare, så jag fastnar där istället!

2 Kommentarer

 1. Johan Stockmarr

  2010/05/15 19:17

  Hur går det med MU sidan? Har du fått till någon snygg design

  • Stina

   2010/05/16 22:08

   Jodå, kommit en bit faktiskt, men lite ”hittepå” grejor som jag får kolla lite på. Vi kan ju kika på det med på onsdag.

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag