Kort vecka

Denna veckan blir det lite mer tid till träning, då det är kort vecka så jag inte kan vara på min praktikplats. Jag tycker att det är superkul och jag har lärt mig jättemycket på den korta tiden jag har varit där. De som arbetar där är jätteduktiga och jag försöker suga åt mig så gott jag kan! Men trots detta så är det skönt med kort vecka, för jag behöver verkligen plugga inför tentan. Har svårt för att ligga och sträckläsa, disciplinen sviktar och datorn kallar, men förbjuder jag mig att lämna hemmet alltför mycket så kommer jag en bit på väg i alla fall! Har ytterligare ett projekt att avsluta med, så de här lediga dagarna är behövliga!

Idag var jag i alla fall iväg på gymmet och körde lite armar följt av ett RPM pass tillsammans med Linnea. Riktigt skönt var det!

6 Kommentarer

 1. Johan Stockmarr

  2010/05/13 11:53

  Jag tror vi kommer sätta tentan lätt som en plätt. Får vi bara plugga lite på ex-tentan och labbarna så tror jag vi har ett G i alla fall. Ses Snart. (typ 1 timme)..

 2. Linnea

  2010/05/13 18:59

  Riktigt skönt va det då, något mindre idag. =) Haha!

  • Stina

   2010/05/14 10:57

   Instämmer! Och idag kom träningsvärken i benen, tjoho! Men vi kör på ikväll igen, smärta e gött! Kram!

 3. Johan Stockmarr

  2010/05/13 19:10

  Sjukt duktiga har vi varit idag!!!! Tycker att vi klämmer in en dag i nästa vecka då vi går igenom labbarnar också. Sen tror jag att man har halva inne, om man nu kan säga så…

  • Stina

   2010/05/14 10:56

   Jag är själv riktigt nöjd med dagen! Mycket bättre disciplin när man sitter tillsammans än när man är själv faktiskt. Klämmer gärna också in en labb genomgång i nästa vecka. Kanske efter exjobbs workshoppen?

 4. Johan Stockmarr

  2010/05/14 18:25

  Labb efter exjobbet låter bra. Vi spikar de tycker jag. Fridens

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag