Lite träning

Det har inte blivit mycket träning nu, det är så mycket annat som får gå före. Egentligen är det inte mycket med det, jag tränar ju inte för något speciellt för tillfället (i så fall skulle det bara vara Beach -10 🙂 ), men jag trivs med att röra på mig och nu hänger jag mest över datorn. Även om jag tyckte att det var lite träning förra veckan så blev det ändå 2 BC klasser, 2 gympass, 4km löpning, och 1 coreklass plus att jag instruerade 2 Boxklasser. I helgen var det helvila till förmån för lite pluggande!

Höll min första ”egna” klass på Kockums i torsdags. Det var inte så mycket folk, men det var bra stämning med tränande som ville köra hårt. Tror det kommer att bli bra att köra där! Får hoppas att de goa tränande från MAI hänger med och kanske några gamla Goodlifare får lust att byta! Det behövs mycket folk i den jättesalen!

Praktik hela dagen idag, så ikväll blir det lite pluggande, och jag har planerat en liten joggtur. Trevlig kväll!

kristina persson

2 Kommentarer

 1. Johan Stockmarr

  2010/05/10 22:38

  God afton!
  Hur går det med pluggandet? Jag har snart läst klar i Styrd offset boken. Fy fan va tråkig den är. Kanske borde ta en dag snart att snacka igenom allt material kanske…
  Vi ses i morgon.

  Fridens // Johan Stockmarr

  • Stina

   2010/05/12 20:04

   Båda böckerna är riktigt trauuudia! Vi får slå ihop våra kloka och plugga effektivt!
   Ses!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag