Mycket nu…

Har fått upp pulsen igen nu, blir inte många lugna stunder med praktik, skola och klasser. Min egen träning får komma i sista hand nu, men det är ju bara en knapp månad kvar av skolan så det ska nog gå bra. Riktigt skojigt med praktik, skönt att få känna på lite av verkligheten innan man ska ut och jobba igen!

Fick in vårt grupparbete med 13 minuter tillgodo idag. Eller 5 timmar senare än vi trodde vi skulle vara klara 🙁 Blev dåligt korrad med, men nu är den inne  i alla fall.

kristina persson

3 Kommentarer

 1. Johan Stockmarr

  2010/05/05 23:14

  Jag testade precis länken du skickade från blog2print. De blev ju skitbra! Dom hade färdiga mallar och allt. Undra om dom har en Indesign server med mallar som genererar en swf fil som man granskar innan köp? Det här måste vi gå till botten med… Hoppas du fått vila ut ikväll 🙂

 2. Johan Stockmarr

  2010/05/05 23:30

  kollade precis på WPTEX också. Det verkar generera ganska bra resultat också, men jag kan inte se resultatet på min dator. .tex-fil???

 3. Stina

  2010/05/06 07:54

  Tror också att det är en inDesign server. Får försöka lista ut hur det funkar! WPTEX funkade bara på mac verkade det som. Börjar närma sig deadline nu… vi får kämpa på!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag