Sista cykelklassen på MAI

I alla fall min sista fasta klass, jag har ju några söndagar kvar och sen blir det kanske något vik också innan det lägger ner. De drar in lite klasser i maj, och för mig passar det bra eftersom jag kommer att börja köra Box på Kockums från nästa torsdag. Ska bli kul att lära känna folket lite på Kockums med, och sen hoppas jag att mina goa ”boxfans” från MAI hänger på! Det är verkligen ett bra gäng som kör där 🙂

Riktigt härligt vårväder ikväll! Känner att sommaren är nära nu, längtar!

stina_linnea_sannie

Härlig sommarbild från i lördags!

kristina persson

2 Kommentarer

 1. Monica

  2010/04/30 15:09

  Vilket fint foto

 2. Stina

  2010/05/01 17:44

  Visst e det mammsen!
  Kramis!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag