Nya rutiner

Har börjat praktisera nu, jätteroligt! Tänkte ta det lite lugnare denna veckan träningsmässigt, har ju sluttampen med pluggeriet nu med, och behöver komma in i mina nya rutiner för att se om det blir tid (och ork) att gå upp tidigare på morgonen för att få in löpning, eftersom jag har klasser 4 av veckans 5 kvällar på vardagarna.

Har som många andra även en ohygglig allergi nu, svårt att andas och det kliar överallt. Det har dessutom satt sig på rösten med, det skorrar jäklar i det, det lät inte vackert när jag skrek på Boxen idag :-).

kristina persson

3 Kommentarer

 1. Johan Stockmarr

  2010/05/02 22:14

  Har du sett att Paul har lagt upp exempeltenta? Jag vet inte vad jag skall säga, men jag tycker vi skall kolla igenom den tillsammans någon dag för att stämma av hur man skall plugga kanske?

  // Johan Stockmarr

  • Stina

   2010/05/03 08:34

   Jo, jag har sett den… Tyckte att jag hade hyfsat koll innan jag läste den, haha! Tycker definitivt att vi kan träffas och kolla igenom lite tillsammans.

 2. Johan Stockmarr

  2010/05/05 16:44

  Jag tror att man kommer ganska långt om man har koll på alla labbar samt båda projekten. Exempeltentan kommer från gamla GT när de var ingenjör-nivå på det. Jag tror vi får en lättare variant.(Hoppas)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag