Vila

Det har varit helvila från träning i helgen. Jag brukar nästan aldrig festa, men det blev rejält festande i lördags, så söndagen kunde man bara sätta ett stort kryss över träningsmässigt 🙁

Idag vilade jag från gymmet och tog en liten löprunda istället. Jag hade min första dag på praktiken idag, det blev i och för sig bara halv dag för jag hade handledning i skolan på eftermiddagen. Även om det inte blev gjort så mycket där idag är det ändå roligt att vara igång. Har varit duktig och skrivit på lite skolgrejor, det är ju bara lite drygt en månad kvar på denna terminen!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag