Inspiration

En blogg jag följer i min google reader är Dan Cohen, som tillsammans med sin fru Rachel koreograferar Body Combat. De lever ett liv som jag inte hade haft något emot att leva, reser världen över och presenterar på konvent och tränar och testar på olika kampsporter för inspiration. De testar även på att gå lite matcher, vilket jag tycker är jäkligt coolt. Oavsett vad det är för typ av tävling, om man vinner eller förlorar så krävs det ändå en del att ta sig in i ringen. Som i all annan sport kan man ju bara påverka den egna formen, man vet ju inte i vilken form motståndaren är, men i kampsport är det ju faktiskt motståndarens jobb att slå ner en, så det krävs en del mod att bege sig in i ringen! Rachel har ju egentligen en dansbakgrund och inte tränat kampsport direkt innan hon körde igång med BC, så jag är grymt imponerad av henne!

2 Kommentarer

 1. silvia

  2010/04/25 10:27

  Ja, när jag såg bilden på henne, så minns jag att jag gillade henne som f*n i någon video på den tiden jag körde BC (ca 100 år sen). Och så visar det sig att hon har dansbakgrund :). Fast BC kan man kanske definiera som någon slags fusion mellan kampsport och dans, eller hur?

 2. Stina

  2010/04/25 20:30

  Visst kan man göra det! Fast du hade också en liten fighter i dig minns jag på kickboxningen!
  Kram på dig!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag