Tur jag vaknade tidigt…

Annars hade jag nog aldrig kommit ut på min morgonjogg, då sista biten blev i ösregn. Jag vet inte vad det är med mig nu, i somras/höstas fick jag nästan bärga mig för att inte springa för mycket, nu krävs det mycket övertalning att komma utanför dörren. Tempot är löjligt långsamt, men jag håller det igång i alla fall. Ser fram emot att det ska lätta så småningom!

Testklassen i Box på Kockums gick bra tycker jag. Fick med lite ”gammalt” folk från Goodlife och MAI som hjälpte till att dra upp stämningen! Träffade dessutom på ett par gamla ansikten som har kört på Kockums sen Goodlife stängde, trevligt! Även om jag har hållt på med kampsport sen 1985 (hugh vad gammal jag är!) och instruerat i Box i ca 15 år så är det så olika vad som funkar på olika ställen. Jag vill inte ”gymifiera” min Box träning för mycket utan hålla det ganska likt en vanlig kickboxningsklass som möjligt utan sparringen då. Jag vill att klassen ska utmana både teknik/kombinationsmässigt och konditionsmässigt, men en det funkar inte överallt. På MAI har de nästan alltid haft instruktörer med lång kampsportserfarenhet, och de flesta tränande har väldigt bra teknik. Jag har kunnat köra utmanande kombinationer där och det roliga är när det kommer nya tränande och de ser sig omkring och ser att de andra klarar det så sätter de också det. Kan de så kan jag tänker de! Men jag har varit på ställen där de inte är vana vid den typen av Box, och kanske inte heller gillar det, och då ändrar jag och kör mer basic och fysinspirerat. Men jag föredrar att köra på det andra viset, men det är de tränande som styr!

Ikväll blir det Body Combat, ni kommer väl?!

En kommentar

  1. Linnea

    2010/04/23 14:43

    Oh, ja! =)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag