Ont ont ont…..

Ont i käften kan jag leva med, men jäklar i det vad det svider i plånboken! 4500 har jag lagt hos tandläkaren nu de senaste 2 månaderna och jag har ett besök kvar! Det är ju inte direkt vad det blir över när man lever på studiemedel, det får grävas djupt efter de slantarna kan jag säga! Som tur var får jag ut lite feriepengar från förra sommaren, de går gå oavkortat till tandläkaren. Men vad ska jag säga, jag vill ju ha mina tänder kvar….

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag