Ljusare tider

Och då får det bli lite ljusare här inne på bloggen! Jag önskar jag hade lite mer tid att fixa till den, men det får duga ett tag nu!

Igår var det helvila vad gäller träning och fick en gjort en massa skolarbete! Mina stackars ben behövde nog det med, tycker att jag är konstant öm i dom.  Idag däremot så kommer jag att vikariera på Spin/Core 75 min istället för min egen spin eftersom det blir lite tight till jag ska iväg och köra Kick & Box på Kockums. Funderar fortfarande på om jag ska köra styrka innan, blir svårt att få in den styrkan jag vill ha om jag inte gör det, men det innebär mer eller mindre att vara tränandes från 16.30 till 21.30, även om det inte är full fart hela tiden.

Innan dess, tandäkaren 🙁

2 Kommentarer

 1. Linnea

  2010/04/22 15:47

  Så fin hemsidan blev!
  Vi kör hårt om en stund!
  Kram

  • Stina

   2010/04/22 15:51

   Tack! Får ju göra lite vårfint! Ses snart!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag