Träning, träning…

Körde igång ett nytt core program för 3 veckor sedan. Brukar justera programmen lite efterhand, ofta kan allt kännas kalas när jag och Anette sätter ihop det och tränar hemma, men ändå kan någon övning kännas sådär när man kör klassen. Igår kändes programmet riktigt bra, nu har jag hittat klassen som jag vill ha den! Har faktiskt lite träningsvärk i magen med och det känns bra! Det var positiva kommentarer efter klassen, det är ju faktiskt viktigast att de tränande gillar det!

Fick hoppa in på Combaten igår med då Heidi låg hemma och var magsjuk. Alltid lika roligt att köra, och denna releasen är ju bara såååå bra!

Har blivit tid till lite morgon joggar med, igår var det förhållandevis lätta fötter som tog mig runt 7km. Imorse så skrek både kropp och knopp ”jag vill inte, vill inte” men jag fick till 6km i alla fall. Jag kämpar på i min takt! På plats nr 169 (av 875) med 65,74km sen den 25/3 i alla fall!

Jag kämpar på!

6 Kommentarer

 1. Jörgen Jönsson

  2010/05/01 13:38

  Vilken plats kom du på Stina ??? Mvh Annes Jörgen

 2. Jörgen Jönsson

  2010/05/01 13:42

  Jag kom på en 57 plats !

 3. Stina

  2010/05/01 17:53

  Hallå Jörgen! Kul du kikar in! 57 plats, grymt jobbat! Jag har tappat av mig lite här på slutet, för mycket klasser för att hinna med alltför mycket löpning. Man får bläddra ganska långt för att hitta mitt namn tror jag, 197 ligger jag just nu… Hinner nog med en liten tur innan challengen slutar!
  Hälsa Anne!

 4. Jörgen Jönsson

  2010/05/02 17:40

  E inte challengen slut ?? jäv…. vad du ligger i med träningen 🙂 själv så blir det en runda ikväll med barnvagnen och Milton, ska snart börja lyfta lite skrot så man får bort vinterfettman/Ha det bäst

 5. Monika

  2010/05/05 22:17

  Du är väl bara för flitig. Kanske blir jag lika flitig och jag får låna dina löparskor?
  // Monkan

 6. Stina

  2010/05/06 07:56

  Klart du blir Monk! Du var ju extra flitig en hel vecka nu! Hoppas att du hade det riktigt bra!
  Kram

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag