Praktikplats fixad!

Denna sommaren hade jag tänkt att köra en praktikkurs istället för att jobba. Inte så ekonomiskt lönsamt att köra på studiemedel över sommaren, men jag tänker långsiktigt och känner att jag har bra mycket mer nytta av att praktisera sådant som jag vill arbeta med i framtiden än att nöta på sådant jag redan kan bara för pengarnas skull. Kommer att köra igång redan om 1 1/2 vecka, ska bli så roligt att komma igång! Tack snälla Malin som fixade kontakten!

Jag har ju läst lite extra kurser vid sidan av och kom fram till att jag kan börja på mitt exjobb redan i höst och vara klar i januari istället för juni nästa år! Visserligen känner jag att jag vill lära mig ännu mer, men det hindrar ju inte att man kan läsa fristående kurser efteråt. Finns så många bra kurser man kan läsa på distans nu och det kan man ju göra samtidigt som man jobbar (om jag nu hittar något när jag är klar…). Ska läsa en extra på distans i sommar med, Applikationsutveckling för iPhone, ska bli riktigt spännande om jag nu kommer med, sökte sent.

Ska köra en testklass på Kockums nästa vecka, behöver ju ett nytt ställe att köra på när MAI lägger ner. Det blir en boxklass klockan 20.15 på torsdag, kom gärna ner och kör med!

4 Kommentarer

 1. Maria Andersson

  2010/04/19 20:51

  GRATTIS till jobb och ev nytt gym! hoppas det blir bra!
  Kommer gärna till Mö snart och umgås/tränar lite….

  kram

  • Stina

   2010/04/19 21:27

   Tack! Vi får ta en helg igen snart, alltid roligt när du kommer ner!
   Kram

 2. Johan Stockmarr

  2010/05/02 22:12

  Grattis till din praktikplats. Hoppas att du trivs, jag är väldigt avundsjuk. Lycka till!

  • Stina

   2010/05/03 08:35

   Tack! Det är verkligen jätteroligt så här långt i alla fall!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag