Dagens träning

Nyss hemkommen från min boxklass. Jag älskar verkligen att hålla den, helt underbar publik som älskar att köra så att blodsmaken kommer fram samtidigt som vi har jäkligt roligt. Boxen är rolig att hålla just för att den blir lite mer personlig. Man går runt och pratar, peppar och tar på folk (när jag rättar teknik då, hihi!). Jag hoppas verkligen att vi kan köra vidare tillsammans på ett annat ställe när MAI lägger ner.

Innan boxen blev det benträning i gymmet. Tycker jag har konstant träningsvärk i benen, de känns allmänt slitna. Kanske dags för lite massage?!  Har dragit ner ambitionsnivån lite på min löpning, körde 5km både igår och imorse. Tycker det börjar bli tungt som tusan (är det jag som är tung eller?! troligtvis….). Kanske är det allergi som påverkar lite med? I alla fall tänker jag försöka lunka mig fram lite kortare sträckor oftare så kanske nära döden upplevelsen avtar!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag