Mör i kroppen

Så där riktigt härligt helt slut i kroppen! Efter den sega löpningen i onsdags har jag haft 2 riktigt bra träningsdagar. I går blev det rygg med Linnea i gymmet, har ändrat om lite och kör lite andra övningar nu och det känns i kroppen idag. Blev spinning därefter, min torsdags spinning har det varit ganska glest med folk, men igår var det bra med glada människor, och då tar man ju gärna i lite extra! Idag blev det axlar och triceps innan Body Combaten och idag kände jag mig både stark och laddad! BC publiken är helt underbar, älskar verkligen att köra det!

Efter gymmet kom Eva och bjöd på lite sushi, och så fick jag hälsa på den hära lilla godingen! Saknat honom fast än han kan vara ganska dryg, hihi!

Nu förtjänar jag lite slappande i soffan!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag