Allt annat än behaglig löptur…..

De yttre förutsättningarna kunde inte vara bättre för en löptur idag, men ändå var det tyngre än någonsin. Vet inte vad det var egentligen, benen kändes tunga och likaså andningen. Känner i och för sig av allergi nu, kanske det var det och att mina ben har fått jobba ganska mycket de senaste veckorna. Mina tankar brukar gå fram och tillbaka under löpturen. Jag har sällan bestämt mig för hur långt jag ska springa, hur jag känner mig får avgöra. I förra veckan när jag var ute kändes de första stegen superlätta och jag tänkte ”YES! det blir milen idag” efter 3km ”ähh, det blir nog bara 5” vid 5km ”fan, det känns bra!! 8 får det bli i alla fall” vid 8km ”det är ju bara 2km till en mil” och så blev det! Men idag vart det verkligen tungt hela tiden så det blev bara 5 km och gick sedan 2 km. Vädret är verkligen underbart, för första gången är det verkligen varmt med, najs!

Önskar att jag fick till lite mer löpning än jag gör nu, men det är svårt att hinna med allt som jag vill, och kroppen ska ju också vilja!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag