Påsktider

Ett riktigt gött gäng som dök upp till dagens Combatklass! Tänkte att det skulle vara lite halvtrött på gymmet idag men det blev precis tvärtom, härligt när det händer! Vi har tre månader kvar att köra hårt på MAI, sen får vi se var vi hamnar. Roligast hade ju varit om vi hade hittat ett ställe för alla, instruktörer och tränande att gå, men tyvärr så blir det nog inte så.

Anette och jag fick ihop ett nytt Core pass igår, känns riktigt bra, ska bli kul att testa det på måndag. Nytt program brukar innebära ny träningsvärk, och det finns väl inget bättre än träningsvärk i core regionen! Sprang fram och tillbaks till gymmet med, en härlig kväll så det var riktigt skönt.

Nu blir det lite påskmiddag hos mammsen!

Trevlig påsk på er alla!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag